Acest site foloseste cookie-uri pentru a va asigura ca beneficiati de cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii

Am inteles
CONTACT AGENTII SI ATM-URI CURS VALUTAR

Leontin Toderici - Presedinte Executiv - CEO

Domnul Leontin Toderici este Presedinte Executiv - CEO al Bancpost, mandatat de Banca Transilvania sa coordoneze integrarea Bancpost, ERB Retail Services IFN si ERB Leasing IFN in Grupul Financiar BT. Are peste 20 de ani de experienta in banking, cea mai recenta functie, incepand cu 2013, fiind cea de Director General Adjunct - Chief Operations Officer la Banca Transilvania. De-a lungul timpului a coordonat proiecte de importanta strategica pentru Grupul Financiar Banca Transilvania. Doua dintre acestea inseamna premiere mondiale, si anume inlocuirea core-bankingului BT cu solutia Oracle Flexcube avand ca platforma tehnica tehnologia Exadata si Exalogic, respectiv lansarea serviciului de transfer de bani Western Union prin intermediul bancomatului. Este doctor in informatica economica si absolvent al EMBA CNAM Paris – ASE Bucuresti. A terminat Facultatea de Automatica si Calculatoare in cadrul Universitatii Tehnice, precum si Facultatea de Stiinte Economice la Universitatea Babes-Bolyai, ambele in Cluj-Napoca.

Mihai Bogza - Presedinte Consiliu de Administratie

Domnul Mihai Bogza este Presedintele Consiliului de Administratie al Bancpost incepand din mai 2005. In perioada 2009-2011 a fost, de asemenea, Presedinte Executiv al Bancpost. Intre anii 1998-2004 domnul Bogza a detinut functia de Viceguvernator al Bancii Nationale a Romaniei pe probleme de coordonare a activitatilor de reglementare, autorizare si supraveghere prudentiala, fiind implicat direct in procesul de restructurare a sectorului bancar derulat in perioada 1999-2000. De la finele anului 1998 si pana in iunie 2003, domnul Bogza a fost Presedintele Consiliului de Administratie al Fondului de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar. Anterior, a fost Presedinte al Consiliului de Administratie si Presedinte Executiv al Bancii de Export-Import a Romaniei (EXIMBANK), Director General Adjunct al Pater Bank si Director General in cadrul Ministerului Finantelor, asigurand conducerea Directiei Generale a Relatiilor Financiare cu Organismele Internationale. Dl. Mihai Bogza este membru al Consiliilor de Administratie ale TransFonD si Consiliului Investitorilor Straini. Dl. Mihai Bogza este doctor in stiinte economice.

Aris Vrongistinos - Vicepresedinte Executiv, Operatiuni Centrale si IT

Domnul Aris Vrongistinos a fost numit Vicepresedinte pe probleme de Operatiuni Centrale si IT al Bancpost in februarie 2012. Dumnealui este membru al Comitetului Executiv al bancii. Domnul Vrongistinos are 28 de ani de experienta in sectorul bancar, din care 16 ani in Noua Europa. Si-a inceput mandatul in Bancpost la finalul anului 2008 si coordoneaza activitatile de operatiuni si trezorerie back-office, achizitii si controlul costurilor, servicii administrative si de securitate, IT si Organizare, precum si pe cele referitoare la proiecte tehnice si cladiri. Inainte de a se alatura Grupului Eurobank, a lucrat pentru National Bank of Greece (NBG) intre 1984 si 2008 in diverse entitati ale grupului: Banca Romaneasca (cu sediul in Romania) pentru 3 ani, ocupand functiile de CIO si Director Executiv BPR (Business Process Reengineering), United Bulgarian Bank (cu sediul in Bulgaria) pentru 3 ani, in calitate de Consilier Executiv responsabil de transformarea in ansamblu a Bancii. A fost membru al Echipei Internationale responsabile pentru Bulgaria, Albania, Romania, fosta Republica Iugoslava a Macedoniei, Marea Britanie (Londra), Canada (Montreal), Franta (Paris), Egipt (Cairo). Lucrand in domeniile Tehnologia Informatiei (IT) si Business Process Reengineering, dumnealui a construit diverse sisteme inovatoare in timp ce a participat la numeroase proiecte legate de integrarea functionala sau infiintarea unor banci. Domnul Vrongistinos a studiat Matematica la Universitatea din Atena.

Codin Nastase - Vicepresedinte Executiv, Risc

Domnul Codin Nastase ocupa pozitia de Vicepresedinte Executiv al Bancpost din februarie 2013. Responsabilitatile dumnealui includ coordonarea functiilor de administrare a riscurilor si de Conformitate. Domnul Nastase are o experienta de peste 12 ani in domeniul administrarii riscului bancar si, anterior, a lucrat in Corporate Banking pe zona de creditare a institutiilor financiare bancare si non-bancare, investitii imobiliare, precum si in intermedierea tranzactiilor cu valori mobiliare. Cariera sa in sectorul bancar a cuprins pozitii manageriale in Citibank Romania, Banca Romaneasca si Bancpost. Domnul Nastase detine o Diploma de licenta in Finante, Banci si Burse de Valori acordata de Academia de Studii Economice din Bucuresti, un master in Informatica de Gestiune de la aceeasi institutie si o diploma Executive MBA acordata de Institutul de Administrare a Afacerilor din Bucuresti - ASEBUSS, in parteneriat cu Kenesaw State University, Atlanta, Georgia, Statele Unite ale Americii.

banner banner

Top Management

Bine ai venit pe noul site Bancpost

Alege segmentul de client pentru care vrei sa vizualizezi site-ul.

Contact rapid: 0800 110 200

Numar apelabil gratuit

Program: Luni – Vineri 8:00 – 20:00