Acest site foloseste cookie-uri pentru a va asigura ca beneficiati de cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii

Am inteles
CONTACT AGENTII SI ATM-URI CURS VALUTAR
banner banner

Stiri si Noutati

Platforma de creditare online B.Digital si serviciul de mobile banking FastMobile - premiate la Gala Online Banking 2018

Publicat la: 21.04.2018

La cea de-a X-a editie a Galei Online Banking, Bancpost a fost dublu premiata pentru performantele inregistrate in domeniul digital. Astfel, platforma B.Digital a fost distinsa cu premiul “Best Online Services 2017”, iar serviciul FastMobile a obtinut premiul “Best Performance in Online Banking 2017”.

B.Digital - platforma completa digitala de produse de creditare lansata anul trecut de Bancpost, permite clientilor sa initieze online o aplicatie de credit de consum sau card de credit si sa primeasca raspunsul Bancii in timp real. Serviciul de mobile banking FastMobile, lansat in 2014, a inregistrat o crestere continua atat din punctul de vedere al utilizatorilor, cat si al numarului si valorii tranzactiilor si este la a doua recunoastere la Gala Online Banking, dupa ce la editia 2015 a castigat Premiul pentru cea mai mare valoare tranzactionata de clienti printr-un serviciu nou lansat de mobile banking.

Gala Online Banking, organizata de trustul de presa Finmedia, este un eveniment de referinta pentru industria bancara din Romania, in cadrul caruia sunt premiate anual cele mai importante performante inregistrate in domeniul online banking.

Vezi toate noutatile

Bine ai venit pe noul site Bancpost

Alege segmentul de client pentru care vrei sa vizualizezi site-ul.

Contact rapid: 0800 110 200

Numar apelabil gratuit

Program: Luni – Vineri 8:00 – 20:00