Acest site foloseste cookie-uri pentru a va asigura ca beneficiati de cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Mai multe informatii

Am inteles
CONTACT AGENTII SI ATM-URI CURS VALUTAR

Beneficii

Alege cardul de credit WIZZ Bancpost si bucura-te instant de beneficiile sale unice:

90 Lei reducere pe zbor dus-intors pentru tine si inca 5 prieteni

Pana la 4% bani inapoi pentru tranzactiile cu cardul

Acces gratuit si nelimitat in Mastercard Business Lounge in aeroporturi selectate

Beneficii

Avantaje in vacanta

Acces gratuit in WIZZ Group Discount Club:

✔ 90 Lei reducere pentru bilete de avion dus / intors pentru tine si inca 5 prieteni

✔ 23 Lei reducere la bagajele achizitionate online

✔ 25 Lei cadou la prima achizitie pe wizzair.com anual.


Avantaje la cumparaturi

Achiti rapid cumparaturile de pana la 100 de lei prin simpla apropiere a cardului la POS, cu ajutorul tehnologiei contactless.

Fiecare cumparatura platita se transforma in reduceri pentru urmatoarele calatorii cu Wizz Air.

Primesti:

✔ 4% bani inapoi pentru cumparaturile cu plata integrala de pe wizzair.com

✔ 2% bani inapoi pentru cumparaturile cu plata integrala de la orice comerciant

✔ Pana la 6 rate fara dobanda, oriunde in lume

✔ Comision 0% pentru plata la comercianti si pana la 55 de zile perioada de gratie.


Avantaje in Mastercard World®

✔ Acces in Mastercard Business Lounge in aeroporturi selectate: Henri Coanda Bucuresti, SKY Lounge si Jet Lounge din Viena

✔ Pana la 50% reduceri prin programul Mastercard Premium 

✔ Reduceri exclusive in orasele preferate cu Mastercard Priceless Cities

 

Acceseaza brosura de vara WIZZ Bancpost aici.

Caracteristici

Limita maxima de creditare - 38.000 Lei
 

Criterii de eligibilitate: 

✔ Persoane fizice (cetateni romani / straini) cu varsta cuprinsa intre 23-65 ani (18 - 75 ani si fara venit minim in cazul Cardurilor de credit garantate cu depozit colateral*)

✔ Venit minim necesar - 500 Lei

✔ Vechime la actualul angajator : minim 3 luni

✔ Fara debite sau alte obligatii neachitate la scadenta catre banca la data cererii de acordare a creditului


Modalitati variate de rambursare: 


✔ In numerar la orice unitate Bancpost

✔ La Expresul de Plati

✔ Prin transfer bancar

✔  Internet banking/Mobile banking

Program de loialitate

Shop&Travel

Afla cum poti folosi cardul de credit WIZZ Bancpost:

1. Iei cardul WIZZ Bancpost, platesti cu el oriunde si primesti puncte prin programul Shop&Travel in contul tau My Wizz.

2. Transformi punctele adunate in reduceri la serviciile Wizz Air: bilete de avion, taxa de bagaje, imbarcare prioritara etc.


Programul SHOP & TRAVEL - Castiga puncte WIZZ cu fiecare leu cheltuit!


Orice tranzactie la cumparaturi cu plata integrala, fie ca este in magazin sau online, iti aduce puncte de loialitate pe care le poti utiliza pentru a-ti plati calatoria mult dorita pe wizzair.com:

✔ Pentru fiecare 1 LEU cheltuit la cumparaturi primesti 2 puncte (insemnand 2% din suma platita; de exemplu, la 500 LEI cheltuiti vei primi puncte in valoare de 10 LEI);

✔ Pentru fiecare 1 LEU utilizat pentru biletele de avion sau serviciile Wizz Air primesti 4 puncte (insemnand 4% din suma platita; de exemplu, pentru bilete la Wizz Air in valoare de 500 LEI vei primi puncte in valoare de 20 LEI).

✔ Punctele le poti converti printr-un simplu apel la ALO Bancpost si apoi le poti utiliza pentru achizitionarea de bilete de avion sau servicii Wizz Air direct din contul tau MyWizz.

✔ Punctele acumulate sunt evidentiate in extrasul lunar electronic.

Programul de loialitate este supus unor termeni si conditii; citeste regulamentul aici.

Vezi si lista partenerilor Mastercard Premium din categoriile Gourmet si Cadouri aici.

 

Costuri
 

✔ Comision emitere card: zero
✔ Comision anual de administrare: 60 Lei
✔ Limita zilnica retragere ATM: 2.000 Lei
✔ Suma minima de plata obligatorie: 3,5%, minim 10 Lei
✔ Comision utilizare card la ATM: 2%, minim 10 Lei
✔ Dobanda: ROBOR 3M + 25% marja fixa a bancii,

✔ DAE pentru un card de credit WIZZ Mastercard World este de 33,52% pe an, pentru o valoare totala a creditului de 5.367 lei, calculat pe o perioada de un an, considerand dobanda variabila formata din ROBOR 3M la care se adauga Marja Fixa de 25%,  comision de emitere card de 0 lei si comision de administrare anual de 60 lei. Suma totala de plata este 6.245 lei.

(100 RON - 50.000 RON)
(0 RON - 10.000 RON)
(0 RON - 10.000 RON)

Selecteaza produsul care te intereseaza, completeaza informatiile alaturate si vei afla cat vei avea de plata in fiecare luna.

banner banner

Vrei si tu un card de credit WIZZ Bancpost?

Documente

Documente necesare

Actul de identitate

Cerere de credit tip 

Acord ANAF - disponibil in unitatea Bancpost

Adeverinta de venit tip  - necesara doar in cazul in care informatiile primite de la ANAF nu sunt complete/disponibile.

Intrebari frecvente

Intrebari frecvente

Am activat cardul, acum pot cumpara?

Da, dupa activarea cardului, esti pregatit sa il folosesti si sa incepi sa acumulezi puncte pentru a te bucura de zboruri, servicii Wizz Air si cele mai frumoase vacante sau city break-uri. Poti folosi cardul la cumparaturi si acumula puncte, astfel:
- Pentru cumparaturile de zi cu zi la supermarket, benzinarii, magazinul din colt sau oriunde vezi insemnul de acceptare Mastercard.
- Pentru cumparaturi in RATE FARA DOBANDA: in peste 2000 de locatii comerciale unde poti cumpara - de la electronice, electrocasnice, telefonie, imbracaminte, pana la bricolaj. Lista comerciantilor care accepta plata in rate fara dobanda este disponibila aici .
- Pentru cumparaturi on-line precum si pe site-ul wizzair.com .
NU UITA! La cumparaturi comisionul la plata este ZERO si ai pana la 55 de zile perioada de gratie in care, daca returnezi banii, nu platesti dobanda. In plus, poti folosi cardul si pentru retrageri de numerar (in aceasta situatie nu acumulezi puncte, dar te bucuri de rezerva de numerar disponibila pe card).

Am aplicat pentru un card de credit WIZZ Bancpost pe site. Ce se intampla mai departe?

In scurt timp vei primi un e-mail cu rezolutia aplicatiei tale si vei fi contactat de un reprezentant Bancpost pentru a te invita in sucursale in vederea semnarii documentatiei de credit si a acordului de de interogare in baza ANAF, in situatia in care rezolutia este pozitiva.

Cum activez cardul WIZZ Bancpost?

Din motive de securitate, cardul este trimis inactiv. Activarea se face simplu, telefonic, prin apelarea Infoline la 021.308.45.57. Pentru activarea cardului, colegii de la Serviciul Relatii Clienti iti vor pune cateva intrebari de identificare, pentru a se asigura ca discuta cu titularul cardului (astfel incat nimeni altcineva sa nu poata activa cardul, in afara de tine). Programul de lucru al ALO Bancpost este: Luni-Vineri: 8:30-20:00, Sambata - Duminica:9:00-16:00.

Dupa aprobare, in cat timp primesc cardul? Dar codul PIN?

Dupa aprobarea cardului, in circa 2 saptamani vei primi acasa, prin curier sau la orice sucursala Bancpost, cardul. Codul PIN (numarul personal de identificare), necesar pentru platile la comercianti si pentru retragerile de numerar de la ATM, il vei primi de asemenea prin curier.
Cardul si codul PIN sunt trimise separat, din motive de securitate. In situatia in care nu primesti cardul sau PIN-ul in termenul mentionat, te rugam sa ne contactezi la ALO Bancpost: 021.308.45.57.

Dupa ce am transmis adeverinta de venit, ce urmeaza?

Dupa transmiterea adeverintei de venit, a cererii completate si a contractului semnat, urmeaza o perioada de evaluare a documentelor, ce poate dura maxim o saptamana. Iti vom anunta rezultatul evaluarii telefonic si/sau prin SMS.

Este adevarat ca am 0% comision la plata cu cardul? Dar la retragerile de numerar, se aplica vreun comision?

Da, orice tranzactie efectuata cu cardul WIZZ Bancpost (tranzactii la POS), beneficiaza de 0% comision. Pentru tranzactiile de retragere numerar se percepe un comision de retragere numerar pentru fiecare tranzactie, iar dobanda va fi calculata de la data retragerii, pana la data la care rambursezi integral suma retrasa.

Este adevarat ca am pana la 55 de zile perioada de gratie fara dobanda? Cum se calculeaza perioada de gratie?

Pentru a putea beneficia de perioada de gratie de pana la 55 de zile in care nu platesti dobanda, soldul debitor trebuie sa fie zero, respectiv toate sumele datorate trebuie sa fie achitate pana la data scadenta a extrasului de cont unde sunt evidentiate tranzactiile.
Iata cateva exemple:
In data de 14.03 cumperi un produs cu plata integrala. Urmatorul extras unde se inregistreaza tranzactia din 14.03 se va emite in data de 13.04, cu scadenta in data de 08.05 (dupa 25 zile de la data emiterii). Daca se achita integral soldul final aferent extrasului de cont emis in data de 13.04, pana la data de 08.05, nu ti se va percepe nicio dobanda si beneficiezi astfel de cele 55 de zile perioada de gratie.
In data de 12.04 cumperi un produs cu plata integrala, cu o zi inainte de emiterea extrasului de cont aferent lunii (13.04). Tranzactia efectuata in data de 12.04 va fi evidentiata in extrasul de cont emis in data de 13.04, fiind astfel necesar a fi achitata pana la data de 08.05 pentru a beneficia de perioada de gratie si, in acest caz, perioada de gratie va fi doar de 26 zile.
Atentie, este important sa nu depasesti perioada de gratie pentru a beneficia de 0% dobanda.

Este mai bine sa platesc cu cardul sau sa scot numerar?

Este mult mai avantajos sa folosesti cardul pentru plata cumparaturilor (in magazine si online) pentru ca acumulezi puncte care se transforma in echivalentul in lei in contul tau de pe wizzair.com.
In plus, folosind cardul la cumparaturi:
- beneficiezi de 0% comision pentru plata cu cardul, nu porti bani la tine si nu te expui astfel unor eventuale riscuri (de exemplu: pierzi portofelul cu tot cu bani) si in plus tranzactia este foarte sigura;
- daca retragi bani de la ATM si faci cu ei aceleasi cumparaturi - suma totala datorata va fi mai mare deoarece ti se percepe si comisionul de retragere numerar;
- beneficiezi de pana la 55 de zile de gratie pentru plata cu cardul la comercianti.

Este necesar sa deschid un cont curent sau de salariu la Bancpost?

In cazul cardurilor de credit negarantate cu depozit colateral NU este necesara deschiderea unui cont suplimentar, deci nu este nevoie sa-ti schimbi banca cu care lucrezi in prezent. Numai, in cazul cardurilor de credit garantate cu depozit colateral este necesara deschiderea unui cont curent pentru alimentarea contului de depozit colateral si incasarea dobanzilor platite pe contul de depozit colateral (in prezent dobanda bonificata pentru sumele din contul de depozit colateral este de 0.25% p.a). Nota: Acest cont trebuie sa fie mentinut activ pe toata perioada de existenta a contului de depozit colateral.

Te-ar putea interesa si

Creditul de nevoi personale Nume Prenume

Vrei siguranta? Avem ceva pentru tine! Dobanda fixa incepand de la 8,5%, pentru refinantarea creditelor de la alte banci, la creditul de nevoi personale Nume Prenume.

Citește mai mult

Online Banking

Bancpost Fastbanking este un serviciu de Internet Banking care iti permite sa faci plati si schimburi valutare, sa platesti facturi fara sa te mai deplasezi de acasa si ai oricand controlul banilor tai, simplu, rapid si avantajos!

Citește mai mult

Mobile Banking

Faci banking on-the-go, ai banca acolo unde ai nevoie de ea!

Citește mai mult

Bine ai venit pe noul site Bancpost

Alege segmentul de client pentru care vrei sa vizualizezi site-ul.

Contact rapid: 0800 110 200

Numar apelabil gratuit

Program: Luni – Vineri 8:00 – 20:00